top of page

 

 

Competitia de postere

la conferinta

Inovatia in MELANOM 

Viata e un drept pentru TOTI!

 

Idei, propuneri de proiecte si activitati venite din partea dvs!!!

12-13 mai 2017

Hotel Crowne Plaza, Bucuresti

 

 

 

 

 

Daca ati avea o idee  pe care o considerati indispensabila in experienta dvs cu melanomul si daca ati avea mijloacele si resursele necesare sa o transformati in realitate, cum ar arata acea idee?  

Credeti ca se fac prea putine pentru a evita melanomul, credeti ca  puteti imbunatati cumva modul cum se comunica cu cei bolnavi, credeti ca accesul la informatia medicala si educatie in privinta bolii este greoi, credeti ca acesul la tratamente si servicii oncologice intampina probleme de neaaceptat , credeti ca oamenii nu sunt pe deplin constienti de pericolul reprezentat de acest cancer...? Vedeti multe alte probleme si aveti o solutie care ar putea rezolva macar una dintre ele?

 

Sunteti bineveniti sa ne prezentati proiectul dvs , cu motivatie, scop si activitati, perioada de timp  si resursele necesare realizarii acestuia! Propuneti-ne un PROIECT prin care, noi, Asociatia Melanom Romania, alaturi de dvs., putem face lupta pacientilor si a familiilor lor mai usoara! Vom alege cele mai bune proiecte si ne vom stradui sa le transformam in realitate! 

Ce trebuie sa faceti? 

 

Pasul 1. Alegeti subiectul. Ganditi-va la acel CEVA care v-ar ajuta cel mai mult in lupta cu boala sau pe care l-ati studiat cel mai mult de cand a intrat melanomul in viata dvs. 


Pasul 2. Dezvoltati ideea. Ganditi-va cum ar putea ideea ta sa fie de folos celorlalti, sub ce forma ar putea ajunge la ei, cum o pot folosi!


Pasul 3. Creionati coordonatele proiectului: motivatia, scopul proiectului,  activitati, personalul si bugetul necesa; apoi, programati in timp diferitele faze ale acestuia. 


Pasul 4. Realizarea efectiva a posterului

Varianta cea mai usoara este sa folositi PowerPoint-ul. Cine doreste sa faca o prezentare custom, poate sa seteze dimensiunile corecte ale ppt-ului folosind instrucțiunile de mai jos, de realizare a unui fisier .jpeg din PowerPoint:


Deschideti un fisier PowerPoint si selectati un slide nou, optand pentru un layout fara titlu. Dupa ce deschideti slide-ul, click pe Design si accesati Page Setup

Slides size for: Custom
Width: 10.6 inch (26,06 cm)
Height: 20 inch (50,79 cm)
Orientare: Portrait (vertical)
Pentru a transforma fisierul PowerPoint in format .jpeg accesati File, click Save as si alegeti  JPEG File

Daca vi se pare prea complicat, puteti descarca un Template aici sau il puteti desena si scrie de mana!

 

Important este sa ne impartasiti ideea dvs! 


Pasul 5. Semnati si expediati. Nu uitati sa va scrieti numele pe poster! Expediati-l pe adresa  de email  melanom.romania @gmail.comalaturi de numele dvs, precum si adresa de e-mail si numarul de telefon la care doriti sa fiti contactat(a). 

Vom expune posterul dvs. in timpul conferintei printr-un sistem de e-poster, vom vota alaturi de toti participantii, iar la cina de sambata seara ii vom premia pe creatorii celor mai votate proiecte!

 

Daca aveti intrebari sau nevoie de ajutor, nu ezitati sa ne contactati!

Responsabili 

Andreea Strambu-Dima si Madalin Dinescu

 

IMPORTANT!

Inregistrarile la conferinta s-au incheiat !

Termenul limita pentru inregistrarea posterelor este   5 mai  2017!

Invitatia  este adresata celor care  sunt confirmati  ca participanti la conferinta !

actualizat aprilie 2017, V.A.

bottom of page