top of page

Donati pentru Melanom Romania

Ajutati-ne sa ajutam!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melanomul este un cancer agresiv care afecteaza anual cc 1000 de persoane in Romania.

Asociatia noastra ofera suport, educatie si consiliere gratuita tuturor pacientilor si familiilor afectate, organizeaza campanii online de preventie si constientizare a pericolului de melanom, desfasoara anual conferinta nationala a pacientilor cu melanom, reprezinta  interesele pacientilor in fata altor actori din sistemul de sanatate- autoritati publice, spitale, medici si cercetatori, companii farmaceutice.

 

Cei care doresc sa ne ajute pot face donatii catre contul in lei al Asociatiei Melanom Romania:

- IBAN RO04OTPV11200M203847RO01

- OTP Bank Romania S.A.

- filiala Str. Drumul Taberei, Nr.80, Bl.C15, Bucuresti.

Melanom Romania a fost inregistrata ca asociatie de pacienti pe 30 octombrie 2015, avand CIF 35241559. O descriere a asociatiei gasiti aici

 

Pentru redirectionarea catre asociatia noastra a 3.5% din impozitul pe venituri,  salariatii si Persoanele Fizice Autorizate  pot descarca si completa urmatorul formular:

 

 

 

Dupa completare aceste formulare se depun prin posta cu confirmare de primire sau personal la administratia financiara de care tine domiciliul dvs. Adresele aici.

 

In cazul firmelor, pentru sponsorizarea Asociatiei Melanom Romania cu  20% din impozitul pe profit ne puteti contacta la melanom.romania@gmail.com sau prin mesaj pe Facebook .

Contact

Violeta Astratinei 

Presedinte, 

melanom.romania@gmail.com

+31646699527 -whatsapp

Camelia Pricop 

Vicepresedinte 

mobil

0726301119

Grup neo 2 bannere.jpg
bottom of page