Donatii

 

Ajutati-ne sa ajutam! Melanomul este un cancer agresiv care afecteaza anual cc 1000 de persoane in Romania. Asociatia noastra ofera suport si consiliere gratuit tuturor pacientilor si familiilor afectate de melanom. Melanom Romania a fost inregistrata ca asociatie de pacienti pe 30 octombrie 2015, avand CIF 35241559. O descriere succinta a asociatiei gasiti aici

 

Cei care doresc sa ne ajute pot face donatii catre contul in lei al Asociatiei Melanom Romania:

 

- IBAN RO04OTPV11200M203847RO01

- OTP Bank Romania S.A.

- filiala Str. Drumul Taberei, Nr.80, Bl.C15, Bucuresti.

 

Pentru redirectionarea catre asociatia noastra a 3.5% din impozitul pe venituri,  salariatii si Persoanele Fizice Autorizate  pot descarca si completa urmatorul formular:

 

 

 

Dupa completare aceste formulare se depun prin posta cu confirmare de primire sau personal la administratia financiara de care tine domiciliul dvs. Adresele aici.

 

In cazul firmelor, pentru sponsorizarea Asociatiei Melanom Romania cu  20% din impozitul pe profit ne puteti contacta la melanom.romania@gmail.com sau prin mesaj pe Facebook .

 

Sprijinul financiar va fi folosit pentru proiectele  de educatie ale pacientilor si activistilor voluntari, proiecte de preventie, consiliere si suport, organizarea conferintei nationale pentru pacienti si familii, logistica asociatie, reprezentarea intereselor pacientilor cu melanom in fata altor actori din sistemul de sanatate (autoritati, companii farmaceutice, spitale, medici si cercetatori).

 

 

Cu multumiri,

Violeta Astratinei

Presedinte, 

melanom.romania@gmail.com

+31646699527 -whatsapp

Camelia Pricop 

Vicepresedinte 

mobil

0726301119

 

© modificat noiembrie 2019 de V.Astratinei

Melanom Romania, creat in octombrie 2014

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus