In prezent studiile clinice de mai jos  nu mai recruteaza pacienti.

Pentru informatii si indrumare despre noi studii in derulare va rugam contactati-ne la adresa melanom.romania@gmail.com.

Studii active, dar care nu mai recruteaza pacienti

PEMBROLIZUMAB - terapie imunologica aprobata recent in Europa- disponibil in studiu clinic pentru pacientii cu melanom avansat; studiul recruteaza in Italia, Spania, Olanda si UK. Detalii aici.

Studiul clinic pe NIVOLUMAB pentru pacientii cu melanom avansat, cu criterii de includere destul de 'relaxate'', se desfasoara inca in Austria, Germania, Belgia, Finlanda, Ungaria, Irlanda, Italia, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Portugalia, Rusia, UK, Spania etc. NIVO a fost aprobat recent si are eficacitate superioara ipilimumab-ului. Contactati-ne pentru detalii si indrumare. Studiul (in lb. engleza) este afisat aici. 

Studiul clinic pe combinatia Keytruda (pembrolizumab sau MK3475) si T-VEC (virus oncolitic) recruteaza inca pacienti in stadiul III/IV in locatiile UK, Elvetia, Spania, Suedia, Austria, Belgia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Olanda si Polonia.  Sfatuiti-va cu medicul dumneavoastra asupra posibilitatii de a participa la acest studiu clinic sau contactati-ne pentru indrumare. Studiul este afisat pe https://clinicaltrials.gov cu numar de identificare NCT02263508 sau click aici .

Studiu clinic cu NIVOLUMAB sau IPILIMUMAB pentru pacientii in stadiul IIIb/IIIC/IV, dupa rezectia ganglionilor limfatici sau resectia altor metastaze care se desfasoara in Europa, inclusiv in Romania, in Craiova si Cluj. Contactati-ne pentru indrumari. Link catre studiu aici.

Programul de acces la tratamentul imunologic Keytruda* (pembrolizumab); Studiul este deschis pacientilor care au urmat fara succes tratamentele standard. Sfatuiti-va cu medicul dumneavoastra asupra acestui tratament. Contactati-ne pentru informatii. O descriere in limba engleza gasiti aici, cautand studiul cu numarul NCT02083484.

* eficacitatea terapiei cu pembrolizumab in clinical trials: PFS (supravietuirea in absenta bolii) pentru Keytruda la 24 de saptamani a fost de 44% pentru pacientii tratati cu doza de 2 mg/kg dose si 37% la 10 mg/kg pembrolizumab. ORR (raspunsul general la tratament) a fost 27% pentru pacientii tratati cu 2 mg/kg pembrolizumab  si 32% la 10 mg/kg. Mai mult aici.

© modificat Mai 2020 de V.Astratinei

Melanom Romania, creat in octombrie 2014

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus