top of page

A VII-a editie a Conferintei Nationale a Asociatiei Melanom Romania- Impreuna putem salva vieti 2024
Conferinta va avea loc pe 28-29 iunie 2024, la Timisoara!
 

Grup ziua 1 CROP final background conferinta Bucuresti.jpg
Loc comunicat de presa
Formular inregistrare- in lucru

Conferinta noastra nationala este dedicata pacientilor cu cancer,

in particular Melanom si Cancere de Piele 

Conferinta Nationala a Asociatiei de pacienti Melanom Romania continua si la Timisoara cu discutarea de solutii concrete de ingrijire a pacientilor si proiecte, care combina cercetarea cu implementarea in practica.  Aceste intalniri ne ajuta an de an sa ne conectam cu centrele oncologice din Romania si sa mentinem cancerele de piele si atentia pentru pacientii cu melanom pe agenda autoritatilor. Si la aceasta editie vom discuta progresele realizate de Planul National de Cancer, ce inseamna calitate in ingrijirea pacientilor oncologici si cum intelegem calitatea vietii,  noutatile din cercetare si cum pot acestea ajunge si la pacientul roman. Ingrijirea in spitale si clinici, modul in care se comunica informatia medicala si protejarea demnitatii si drepturilor pacientilor vor fi in prim plan. Ideile care vor fi dezvoltate in cadrul conferintei noastre vor fi comunicate public si pot fi valorificate in interesul comunitatii mai largi a pacientilor cu cancer.

Programul conferintei va fi publicat luna mai 2024. Pentru o familiarizare cu subiectele noastre de interes va rugam consultati programul conferintelor noastre din anii trecuti (2016-2023). 

Audienta si format​  

Vom pastra audienta obisnuita a conferintelor noastre: membrii Asociatiei,  pacienti si familii, experti in domenii relevante pentru ingrijirea oncologica si lideri de opinie, instituții ale statului, companii farmaceutice si orice entitati cu idei reformatoare in domeniile conectate cu sanatatea. Formatul conferintei este mixt, fizic si online, insa vom acorda prioritate participarii fizice la conferinta. 

Conditii de participare ​pentru pacienti, familii si voluntari 

Formularul de inscriere va fi fost lansat in prima jumatate a lunii aprilie, cu termen limita de inregistrare 30 Aprilie 2024. Participarea este gratuita pentru voluntarii Asociatiei, pacienti si familii inscrise pana la data de 30 aprilie. In limitele bugetului vom deconta participantilor din alte localitati cazarea 2 nopti si drumul. 

Inregistrari tarzii sau la locatia conferintei: 

Pacienti si apartinatori- gratuit in limita locurilor disponibile (in caz ca se anuleaza participari) 

Locuri suplimentare:  150 lei /zi incluzand participarea la sesiuni, welcome coffee, 2 pauze de cafea.

Pranzul nu este inclus.

Personal medical si alti specialisti - 250 lei pe zi incluzand participarea la sesiuni, welcome coffee, pranzul si 2 pauze de cafea. Pentru participarea in ambele zile- 400 lei.

Studentii interesati sunt rugati sa ne scrie pentru reducerea taxei.

Va rugam sa ne contactati la email melanom.romania@gmail.com pentru orice fel de intrebari! 

Pentru oportunitati de participare ca speaker sau sponsorizare a conferintei, va rugam contactati-ne!

 

Sustinatori confirmati pana la aceasta data: 

Consiliul Judetean Timis  

si firma 

Conferintele noastre sunt  organizate de membrii Asociatiei Melanom Romania,

iar agenda conferintei, elaborata in exclusivitate de Asociatie pe baza nevoilor identificate in comunitatea noastra si a obiectivelor de reprezentare a intereselor pacientilor afectati de melanom si alte cancere de piele! 

 

​​

 

 

 

 

 

 

Contact: Violeta Astratinei, Presedinte

 email: melanom.romania@gmail.com

8 decembrie 2023- V01

16 ianuarie 2024 - V02- actualizare

 
BeFunky-collage.jpg
PROGRAM - in lucru
Pandora_Logo_Black_RGB_Screens.png
bottom of page