top of page

A VI-a editie a Conferintei Nationale a Asociatiei Melanom Romania- Inovatie si colaborare 2023
Iasi 23-24 iunie, hotel Traian
 

Grup ziua 1 CROP final background conferinta Bucuresti.jpg
PROGRAM - in lucru

O conferinta dedicata pacientilor cu melanom si alte cancere de piele,

precum si sustinatorilor acestora

Conferinta Asociatiei Melanom Romania Iasi 2023 este axata pe  solutii inovatoare de ingrijire a pacientilor si colaborare in proiecte extinse multisectoriale, care combina cercetarea si implementarea in practica. Ideile care vor fi dezvoltate in cadrul conferintei noastre vor fi comunicate public si pot fi valorificate in interesul comunitatii mai largi a pacientilor cu cancer.

Programul final al conferintei va fi publicat in luna iunie 2023. Pentru o imagine asupra conferintelor noastre va rugam consultati agenda evenimentului din iunie 2022.

Audienta si format​  

Vom pastra audienta obisnuita a conferintelor noastre: voluntarii Asociatiei,  pacienti si familii, experti in domenii relevante pentru ingrijirea oncologica si lideri de opinie, instituții ale statului, companii farmaceutice si orice entitati cu idei reformatoare in domeniile conectate cu sanatatea. Formatul conferintei este mixt, fizic si online, insa vom da prioritate participarii fizice la conferinta. O parte dintre prezentari vor fi transmise LIVE pe pagina Facebook a Asociatiei Melanom Romania. Discutiile si workshopurile vor fi transmise partial, pentru a oferi participantilor posibilitatea sa isi exprime liber opiniile.

Conditii de participare ​

Formularul de inscriere va fi lansat in prima jumatate a lunii aprilie, 2023. Participarea este gratuita pentru voluntarii Asociatiei, pacienti si familii. In limitele sponsorizarilor obtinute vom deconta participantilor din alte localitati cazarea si drumul. Va rugam sa ne contactati la email: melanom.romania@gmail.com pentru orice fel de întrebări

Conferintele noastre sunt  organizate de voluntarii Asociatiei Melanom Romania,

iar agenda conferintei, elaborata in exclusivitate de Asociatie. 

Pentru oportunitati de participare ca speaker sau sponsorizare a conferintei, va rugam contactati-ne! 

​​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va multumim in avans pentru sustinere!

Violeta Astratinei, Presedinte

si echipa de voluntari a Asociatiei Melanom Romania

 email: melanom.romania@gmail.com

Ianuarie 2023

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BeFunky-collage.jpg
bottom of page