top of page

Conferinta Nationala a Asociatiei Melanom Romania: Inovatia in Melanom- 2022. Viata este un drept pentru toti!

Bucuresti 24-25 iunie, hotel Novotel

O conferinta despre strategii de imbunatatire a vietii pacientilor cu melanom

din Romania 

O conferinta pentru cei care isi doresc schimbarea!

Conferinta Asociatiei Melanom Romania Bucuresti 2022 porneste de la ideea ca inovatia si tehnologiile de sanatate sunt create pentru pacienti si trebuie sa ajunga la TOTI pacientii. Pentru aceasta trebuie sa facem progrese in modul cum planificam si prioritizam, in identificarea unor obiective reformatoare, care sa aiba cu adevarat impact pentru supravieturea si calitatea vietii pacientilor cu cancer. Solutiile inovatoare, inteligente si intarirea capacitatii sistemului de sanatate pot fi raspunsul pentru rezolvarea unor probleme istorice in ingrijirea tuturor pacientilor oncologici. Cum aducem tehnologiile de frontiera catre TOTI pacientii si cum impulsionam cercetarea in cancer in asa fel incat sa obtinem transformari benefice si masurabile in sistemul de sanatate? - sunt numai cateva dintre intrebarile la care vor incerca sa raspunda specialistii invitati la conferinta!

Audienta si format​  

Anul acesta conferinta este adresata tuturor acelora care sunt in pozitia de a face schimbări relevante in  sistemul de sănătate: voluntari afectați de melanom si alte cancere, pacienti si familii, experti in domenii relevante pentru ingrijirea oncologica si lideri de opinie, instituții relevante ale statului, companiile farmaceutice si companii cu idei reformatoare. Pentru ca multe dintre problemele noastre in MELANOM sunt comune cu cele ale altor pacienti oncologici, ideile care vor fi dezvoltate in cadrul conferintei noastre pot fi valorificate in interesul comunitatii mai largi a pacientilor cu cancer.​ Formatul conferintei este hibrid- fizic si online. Prezentarile vor fi transmise LIVE pe pagina Facebook a Asociatiei Melanom Romania. Discutiile si workshopurile vor fi transmise partial, pentru a oferi participantilor posibilitatea sa isi exprime liber opiniile.

Conditii de participare ​

Pentru a va înscrie va rugam completați acest FORMULAR. In situația in care sunt mai mulți înscriși decât locurile fizice rezervate in sala, va avea loc un proces de selecție. Prioritate se va acorda pacientilor si familiilor, susținătorilor si colaboratorilor Melanom Romania siPatient Advocates - voluntari care acționează in interesul pacienților. Drumul si cazarea celor selectați vor fi decontate in limita fondurilor disponibile. Înscrierile sunt posibile pana la data de 31 mai 2022. Va rugam sa ne contactati la email: melanom.romania@gmail.com pentru orice fel de întrebări

Evenimentul nostru este dedicat tuturor voluntarilor care si-au sacrificat timpul, familia si poate sanatatea      ajutand neconditionat bolnavii de cancer din Romania  si in mod special dragei noastre Dr. Silvia Coman, pentru neobosita ei activitate in slujba pacientilor cu melanom!

​​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conferintele noastre sunt  organizate de voluntarii Asociatiei Melanom Romania

Pentru oportunitati de sponsorizare a conferintei, va rugam contactati-ne! 

Va multumim in avans pentru sustinere si va asteptam la Bucuresti! 

Cu stima,

Violeta Astratinei, Presedinte

si echipa de voluntari a Asociatiei Melanom Romania

 email: melanom.romania@gmail.com

20.06.2022

 
 
 
 
 
 
 
 
 
BeFunky-collage.jpg
bottom of page